ספגטי מוצרלה

ישנו את הג׳לטין המיוחד,פלקסיג׳ל,שאיתו ניתן ליצור ג׳לי מאוד גמיש וגם עמיד בחום עד כ70 מעלות,איתו הכנתי ספגטי מוצרלה.מוצרלה היא גמישה ומוצקה מטבעה וצריכה חיזוק קל של הפלקסיג׳ל בשביל להתגבש בחזרה,מוצרלה חמה טחונה עם מעט שמנת מתוקה והפלקסיג׳ל מזולף למי קרח ומתגבש מיד בתוך המים לצורת ספגטי.

ניתן לעשות כך מכל מחית אם זה פרי,ירק וכדומה,על חצי ליטר מחית יש לשים 30 גרם מהג׳לטין.בניגוד למוצרלה שאותה ניתן לזלף למי קרח בגלל גמישותה וסמיכותה,מחיות פרי או ירק לא התנהגו אותו הדבר בגלל זה יש צורך בשיטה קצת שונה,יש לזלף את המחית לתוך צינורית דקה שאותה יש לשים במי קרח לאחר הזילוף לדקה להתייצבות ואחר כך בעזרת מזר…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.