ספייסי אג מאפינס

בהשראת המתכון של הגר הכנתי אג מאפינס.
אפשר להכין אותם מכל שילוב של ירקות ואפילו עם עוף, שרימפס, נתחי בשר ועוד.
הכי כיף להכין משאריות של ירקות שנותרו מארוחות, או ממנות אחרות.

אני רציתי להכין רק מברוקולי הפעם

חומרים

ראש ברוקולי ממוצע
פלפל צ'ילי גרוס
כמה שיני שום קצוצות
שמן קוקוס

8 ביצים
1 כף שמן זית
מלח, פלפל

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.
משמנים תבנית שקעים במידה ויש צורך בזה (יש תבניות שאינן מעודדות הידבקות ולא מצריכות שימון).
חותכים את תפרחות הברוקולי לחתיכות לא גדולות במיוחד….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.