דג אפוי בתיבול אוריינטלי

תמיד יש לי במקפיא דגים קפואים למקרה הצורך והיום התעורר הצורך. החלטתי להכין את אחד התבשילים האהוביםעלינו והוא דגאפוי בשלל עשבי תיבול ומגוון תבלינים.
ניתן להכין את הדג בנוסח חריף ואז יש להוסיף למתכון פפריקה חריפה, או כפית אריסה , או להוסיף בתחתית פלפל ירוק חריף.המתכון המובא אינו חריף אך בהחלט בעל טעם פיקנטי וטעים.

דג אפוי בתיבול אוריינטלי
4 מנות

המצרכים:
1.5 קילו דג נסיכת הנילוס/אמנון
3 פילפלים אדומים

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.