חלת תלישות מתוקה

כנהוג אצלי אני מכינה חלות לשבת ולחג. לקראת חגי תשרי עם איחולי שנה מתוקה עלה בי הרצון להכין חלת דבש שתתאים לאכילה בסעודת החג ולכן הכינותי אותה על בסיס פרווה. שילבתי קמח שיפון מלא וציפיתי בזרעים ופיצוחים מסוגים שונים והכל בציפוי מבריק המוענק מממריחת סילאן וכך קיבלתי חלה מתוקה וחגיגית וקצת יותר בריאה מהחלה המסורתית ועלי להבטיח כי היא יצאה טעימה ביותר.
המלצה: השתמשו במשקל מטבח בעת הכנת לחמים ועוגות ואם אין לכם עדיין קחו לכם מתנת חג יעילה.

חלת תלישות מתוקה

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.