כדור אננס ונוזל כוסברה-שלב אחר שלב

הצגתי כאן בבלוג כמה וכמה פעמים את הרעיון הנפלא הזה,של יצירת כדור עשוי חמאת קקאו ושוקולד לבן שמלא נוזל אננס ונכנס לכוס שאט עם נוזל כוסברה מתקתק.הנה ההכנה-שלב אחר שלב.שילוב הטעמים,עליכם.

הקפאת מיץ אננס בתבניות סיליקון וא"כ חיבור של שני חצאים לכדור שלם
נועצים את הכדור בקיסם וטובלים באמבט שוקולד לבן מומס יחד עם חמאת קקאו ביחס 1:1,טובלים במהירות ליצירת מעטה דקיק,מחכים כמה שניות להתמצקות ומניחים בכלי,אפשר להוציא את הקיסם בשלב הזה.
הכדורים נחים במקרר עד להפשרת הנוזל שבפנים
 כוסברה+מי סוכר עדינים+טחינה בבלנדר+סינון
 התוצאה הסופית

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.