מאפה שושני שמרים עם בטטה וטימין

מאפי שמרים זה תמיד רעיון מצוין, במיוחד בסתיו ובחורף. יש משהו במראה התפוח שלהם שמזכיר לי שמיכת פוך רכה וחמימה, מנחמת ומנמנמת. בעקבות לימודי הקונדיטוריה משהו השתנה בתוכי, נבנה והתחזק, והחשש שהיה בי התחלף בהאהבה ללא תנאי. אני מאוהבת בשמרים! בריח, ואיך שהם מרגישים לי על האצבעות כשאני מפוררת אותם. בקסם התפיחה שמתרחש בתוך כדור בצק….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.