קציצות בשר ומנגולד ברוטב לימון

אני מאוד אוהבת מנגולד .ואם יש מתכון שמשלב אותו ללא הצורך בגילגול ומילוי אז אני מנסה.
ניסיתי, יצא מעדן .מומלץ מאוד.
מתכון של בני סיידא  שינויים שלי בתחתית הדף

לקציצות:
10 עלי מנגולד
600 גרם בשר בקר טחון
2 בצלים מגוררים גס
1 תפוח אדמה מקולף ומגורר דק
2 פרוסות לחם שרויות וסחוטות או 3 כפות פירורי לחם
2 ביצים
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1 כפית גדושה בהרת
שמן לטיגון הקציצות
לרוטב:
6 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור טרי טחון
1 כפית פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
מיץ לימון
אופן ההכנה:
מפרידים את החלקים הירוקים של עלי המנגולד מהחלק הלבן (שומרים את הגבעול להכנת הרוטב). יוצקים על העלים הירוקים …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.