בצל מקורמל בחמאה וטימין בתנור

נשמע מפוצץ, נכון?
זו בעצם מנה סופר פשוטה.
אכלנו משהו בכיוון כשהיינו בטיול הצפוני שלנו בחגים, אצל חברים ומאז זה נתקע לי בראש ורציתי לנסות גירסא משלי, לא בהכרח עם סוכר/ דבש…


חומרים

כמה בצלים שתרצו (מאחד ועד המווון)
מלח, פלפל
שום כתוש, קצוץ או אבקת שום
עלי טימין יבשים או טריים (אני השתמשתי ביבשים)
חמאה בנדיבות
1-2 כפות שמן זית לתוספת  לפי הטעם

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכינים תבנית בגודל המתאים לכמות הבצלים שרוצים להכין.
קולפים את הבצלים וחותכים לרבעים (הם ייפרדו לחלקים קטנים יותר אחרי השהייה בתנור)….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.