אין רגע דל לחרדל

אני מסתכלת על המקרר הביתי שלי וחושבת על השינויים שהוא עבר במהלך השנים. הפריזר שלי כבר שנים ארוכות לא מכיל אריזות מזון מוכן, אבל יש גם מזונות מצוננים שהפסקתי לקנות ואני מכינה בעצמי, כמו פסטרמה או חומוס. אז למה לא חרדל?

חרדל מוכר כבר מימי הרומאים. בויקיפדיה קראתי שמתכון לחרדל הופיע כבר בספר בישול רומאי מסוף המאה ה-4 או מתחילת המאה ה-5 לספירה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: הגרגרנית )

סגור לתגובות.