קציצות עם כבד

פעמים רבות כבר כתבתי פה שכבד בקר הוא בעיניי מזון מרוכז ומזין ביותר.
אני יודעת שלהרבה אנשים יש בעיה עם כבד, מבחינה רעיונית וגם מבחינת הטעם.
זה נכון שכבד הוא האיבר שאמון על סינון ופינוי הרעלים בגוף, אולם הוא אינו מחסן. הוא לא אוגר אותם אצלו, אלא מניע אותם הלאה.
כך שנכון שהאידאל יהיה כבד אורגני מפרה שאכלה רק עשב. אולם אין לנו את זה בארץ….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.