אפייה מסביב לשעון

מאפי נוטלה אישיים עם בצק שקדיםבתקופה האחרונה אני מוצאת את עצמי בפרץ גדול של אפייה. זה התחיל בכך שעזבתי את העבודה וכך נוצרה לי תקופת חופש (זמנית כמובן), שאני אוהבת לנצל לדברים שאני הכי אוהבת לעשות, המשיך במשלוחי המנות שהכנתי למשפחה ולחברים בחג פורים האחרון, ועכשיו פשוט ממשיך באותו קו, ואפשר לומר שהתנור שלנו עובד נון-סטופ בימים האלה. אני מאוד […]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.