לביבות תפוחי אדמה תרד וגבינות אפויות

אני מאוד אוהבת להכין לביבות ביחוד אפויות (אתם זוכרים אני וטיגונים לא ממש חברים:))
לתפוחי אדמה מבושלים ומעוכים לפירה חיברתי תרד ובצל,גבינת קצ'קבל וגבינה בולגרית הגבינות העשירו מאוד את הלביבות והתחברו נהדר עם הפירה והתרד
אבל הכי הכי כיכבה כאן בלביבה זו גבינת הפרמז'ן אותה פיזרתי מעל הלביבות אחרי…

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המערוך המקפץ )

סגור לתגובות.