ביקור ב"ניטאן תאי"

לפני כשנה סעדתי בניטאן טאי, המסעדה המדוברת לאותו רגע שנפתחה בהשקעה מטורפת, הגעתי אז לארוחה בזמן ההרצה, היה טוב, היה נחמד אך עדיין היה חסר לי משהו, את החריפות המאפיינת את המטבח התאילנדי, נועזות הטעמים, זאת בגלל שחרטו על הדגל כאן לעשות אוכל תאילנדי מלכותי, אוכל עם פאסון.


לאחר שעשו שינויים כאלה ואחרים והביאו לראש המטבח את השף שחף שבתאי, הגעתי שוב, במיוחד בגלל המלצות חמות וגם שבקרוב(לא כזה קרוב) אגיע לקראת הקיץ לתאילנד, אז צריך להכין את הקיבה בהתאם.המקום כמובן מרשים, הרבה זהב, הרבה פסלים, צ׳ופסטיקס מוזהבים וצלחות מושקעות.




התחלנו בקוקטייל עם צ׳ילי ולמון גראס, חצי כיפת קרח שעיטרה את הכוס ונועדה לשבור …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.