כרוב כבוש לעצלנים

כל כך הרבה אנשים שואלים אותי על הכנת ירקות כבושים במלח, כי אני לא מפסיקה לדבר על כמה זה חשוב לבריאות מערכת החיסון והעיכול שלנו.
כי מוחמצים במלח מכילים חיידקים פרוביוטיים ידידותיים בצורה שהכי קל לנו להשיג אותם- דרך האוכל, ולא בכמוסות.
חיידקים פרוביוטיים חיוניים לקיום שלנו ואנחנו רוצים לוודא שהמעיים שלנו מכילים מגוון רחב של חיידקים פרוביוטיים ידידותיים, כאלה שמסוגלים לחיות איתנו בדו קיום ולעזור לנו בתיפקוד היומיומי. בייצור  רכיבי מזון, בפירוק רכיבי מזון והכנתם לספיגה טובה יותר עבורנו בגוף, בשמירה על שלמות השכבות הפנימיות של מערכת העיכול שלנו, בהתמודדות עם אתגרים שמביאים איתם חיידקים פתוגניים …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.