מתוקים שהכנתי סביב השנה החדשה

טוב, לא הכנתי ממש לראש השנה, אולם יצא לי להכין רגע לפני ורגע אחרי.
ויצא ממש מגניב, אז חשבתי לשתף!

לא יודעת למה, לאפייה יש את הכי תחושת בית עבורי.
ודווקא אני לא מהאופות ובטח מאז שאני בלי קמח בשנים האחרונות…
ואולי דווקא בגלל זה אני מוצאת את עצמי ממציאה, מאלתרת, לוקחת מתכונים שמצאתי ומשנה להם מרכיבים כך שיתאימו לצרכים שלי ויהיו "כשרים" בעיניי
ואולי בגלל שבשנה של הטיול היינו בלי תנור וזה היה לי חסר.

בכל מקרה, החלטתי להכין מאפינס תפוח בדבש לקראת ראש השנה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.