עוגת שמרים עם קינמון ובננות

הרבה אנשים שואלים אותי איפה למדתי בישול או קונדיטוריה

ואני מחייכת ועונה שאני לומדת קצת כל יום

קצת מאמא שלי

קצת מג'יימי אוליבר

קצת מאהרוני וגידי

קצת מנטלי (טוב, בעצם הרבה)

כל אדם שאני פוגשת משאיר לי מתכון משפחתי אהוב

מספר לי על עוגה שאכל בפריז

כל יום קצת

אני חושבת שללמוד בישול/קונדיטוריה זה נהדר 

ובטוח היה חוסך לי כמה עוגות שהלכו לפח, 

אבל נראה לי  ש

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אז מה את עושה כל היום )

סגור לתגובות.