בולונז עבור הפרוטוקול האוטואימוני

בימים אלה אני עובדת עם 2 מטופלות שחדשות לפרוטוקול האוטואימוני
בהתחלה זה בהחלט יכול להיות מאתגר.
אמנם יש לי פה בבלוג מתכון לבולונז, אולם בגרסתו הרגילה הוא אינו מתאים לעוקבים אחרי ה AIP ולכן חשבתי על גירסא מותאמת שהיא לא פחות טעימה בעיניי!



חומרים

שומן בקר/ שמן קוקוס
בצל קצוץ
כרישה קצוצה 
שום קצוץ דק
[אפשר גם ג'ינג'ר מגורד למי שאוהב]
בשר טחון (אני משתמשת בשילוב של עגל+ טלה ביחד עם לב בקר טחון)
אופציונלי: מחית דלעת (אפשר להכין לבד. דלעת מבושלת ומעוכה לפירה. או לקנות, ללא תוספות חומרים משמרים, סוכר וכד')
מים/ ציר עצמות/ חלב קוקוס
תבלינים: מלח, כורכום, תערובת שמתאימה ל AIP ואינה מכילה פלפלים למיניהם ותבלינ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.