קציצות עם חצילים

אתם הרי כבר יודעים שאני מחובבי הקציצות.
הן באמת מהמזונות המועדפים עליי, כי כ"כ קל להכין אותן והן מאפשרות כזה גיוון…

הפעם הכנתי עם חצילים. דווקא רעיון שקיבלתי מאמא שלי שהייתה פה כאשר קבלתי ימבה חצילים במשלוח הירקות והציעה לי להכין סלט חצילים ואז כשחשבנו מה עוד אפשר לעשות איתם, עלה רעיון הקציצות

אז אפשר להכין סלט קודם, כפי שאני עשיתי ואז לקחת ממנו כדי לערבב עם בשר טחון. הכי פשוט.
או שאפשר להכין במיוחד

קליתי חצילים בתנור (אפשר גם על האש)
הוצאתי את "בשרם" והנחתי במסננת להגרת הנוזלים
[אמא שלי נותנת להם לשבת אפילו יום שלם כך]

ערבבתי חצילים עם שום, פטרוזיליה, מלח, פלפל, שמן זית ומיץ לימון

זה כשלעצמו הוא סלט…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.