רולדת שוקולד תמרים קרה(פרווה)

לתערובת כדורי השוקולד הטעימים הוספתי ממרח תמרים וקיבלתי תוצאת טעם נפלאה. במקום לכדרר כדורים החלטתי ליצור רולדה , לגלגל בקוקוס ולאחר קירור לפרוס וכך לקבל פרוסות יפות . הפעם הכנתי רולדה פרווה, על מנת שיוכלו להנות ממנה גם כקינוח ארוחה בשרית ומאחר ומתכננים את ארוחת ראש השנה הרי שהמנה תתאים בהחלט כחלק מהקינוחים.
את הביסקוויטים תוכלו לטחון בגודל שתירצו וכמובן שככל שהחתיכות תהיינה גדולות יותר הרי שבעת החיתוך נראה אותן.
ניתן לשמור במקפיא ולהוציא ללא הפשרה.

רולדת שוקולד תמרים קרה(פרווה)

החומרים:

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.