מוס שוקולד אפוי

העוגה הזו…מוס או פאדג' זה לא משנה איך אקרא לה היא במרקם עננים,נמס בפה. והכי חשוב קלה קלה.
ללא גלוטן וללא סוכר אם משמיטים את הלוטוס.וגם בעלי ידיים שמאליות במטבח יצליחו:)

לעבודה:
 להמיס בסיר 400 גרם שוקולד מריר עם 200 גרם חמאה ולגרסה פרווה, 4 כפות שמן קוקוס או רבע כוס שמן רגיל
להוסיף 3 כפות פינה קולדה או ברנדי.
לצנן מעט….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.