לחם פרמז'ן וברי

כשאני רואה תוכניות בישול לפעמים יש מאכל "שתופס לי את העין"
ואז הוא מיד נכנס לרשימת "חייבת להכין"  שאורכה כאורך הגלות.
אבל כשיש משהו עם לחם, בלוטות הטעם לא מסוגלות לחכות ואני חייבת להכין את המתכון.
ולא עוברים ימים רבים ועל שולחני ניצב המתכון שראיתי בתוכנית.
לפעמים משהו במתכון לא נראה לי, או שאני חושבת שחסרים מרכיבים מסויימים.
 אז אני בדרך כלל משנה מעט את המתכון לפי טעמי האישי.
הפעם כמעט ולא שיניתי את המתכון למעט ביצה שלא הוספתי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.