לקטוף מהר לפני שייגמר

הסיור בהרי ירושלים,הפגישה עם משה בסון והפטייר שבו הוא כיבד עשה לי חשק לקטוף חוביזות ולהכין בעצמי את המאפה הטעים הזה.
בצק הפטייר הוא בצק שמרים מועשר בשמן זית,המילוי עצמו גם כן מועשר בשמן זית, וזהו סוד קסמו,הבצק סופח את השמן ויוצר בצק רך ועסיסי.
בבוקר בו הכנתי את הפטייר,קרה ארוע קוסמי חסר תקדים.
באותו בוקר הכנתי את הפטייר בשביל נשנוש בדרך לטיול אי שם בדרום ים המלח,עם לינה בחאן.
הערב מגיע, ואיתו ״על האש״,בירה וחברים.חבר שלי מגיע ובידו צמח,אומר שמומחה צמחים בשולחן הסמוך נתן לו
 אותו והוא מבשל שם מצמחיית האיזור….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.