קרקר פשתן יאמי

יש לי מייבש מזון כבר הרבה זמן וכל פעם אני מתכננת להכין קרקרים מפשתן.
סופסוף הגיעה סדנת בישול שאני עומדת להעביר ו"הכריחה" אותי להכין את הקרקרים האלה.

אז נכון, הם דורשים תכנון מראש (השריית זרעי הפשתן לפחות ללילה)…
ונכון, כדאי שיהיה מייבש מזון (אם כי אפשר גם עם תנור בחום נמוך ועם דלת פתוחה)…
ומעבד מזון ממש יעזור פה (אם כי אפשר גם רק עם פומפיה וסכין טוב)…
אז אתם מבינים?…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.