עוגת פודינג שוקולד וחמאת בוטנים, מוות לנימוסי השולחן

אתגר חודשי של מנטקה בנושא בוטנים… אל תגידו שאתם מופתעים. כשמור מארגנת שם את העניינים, ובכן, זה היה רק עניין של זמן. גם אני כמו מור מנהלת רומן רב שנים עם הבוטנים, ספציפית עם חמאת הבוטנים, בעיקר כשהיא משולבת עם שוקולד. משחר ילדותי כרסמתי כריכי חמאת בוטנים וריבה בארוחת העשר וטרפתי כל ריסז שנקלע לסביבה. בשלב כלשהו אחותי ואני גילינו שאפשר לפלח כמה שורות של שוקולד מריר ממגירת האפייה, להמיס במיקרו עם כף חמאת בוטנים, ולהכין מעין ריסז ביתי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: בישול בזול )

סגור לתגובות.