טארט טופי קרמל מלוח, אגוזים וגנאש שוקולד-קפה

אני אוהבת כשהחיים מזמנים מפגשים לא טריוויאליים ומהנים. וזה בדיוק מה שקרה לי לפני כחודש כשנפגשתי עם יותם וליהי, שני חולי קונדיטוריה ואפייה בני 17. למרות גילם הצעיר, מדובר בשני תותחים רציניים: ליהי כבר משלבת את הלימודים עם עבודה בקונדיטוריה, ויותם כותב בלוג אפייה ממש חמוד בשם "ממחר דיאטה", ואפילו פיתח אפליקציה עם ספר המתכונים שלו. כל אחד מהם יצר איתי קשר בנפרד, ואני בהיותי בן אדם פרקטי, החלטתי לארגן מפגש משותף אחד. ולא טעיתי, כי הייתה לנו דינמיקה כיפית, ויום פרודוקטיבי וטעים במיוחד. בוקר שבת אחד התכנסנו במטבחי והכנו שלושה קינוחים שונים עם מכנה משותף אחד – קפה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.