ג'לטין זה טוב לנו! מי רוצה ג'לי תות?

קולגן הוא חלבון חשוב בגוף המצוי ברקמות חיבור, בעור ובעצמות. 
במזון אפשר למצוא אותו בד"כ בחלקים פחות פופולריים של מזונות מהחי, כמו עצמות, עור, רקמות חיבור, סחוסים, זנב ועוד (מי אמר רגל קרושה? או מרק זנב?)

הצורה המבושלת של הקולגן היא הג'לטין.
הג'לטין מכיל שפע של חומצות אמינו בצורה קלה מאד לעיכול ולספיגה. הוא תורם לבריאות העור, העצמות ורקמות החיבור שלנו (למשל עבור אנשים הסובלים מדלקות מפרקים למיניהן) וחשוב מאד לפעילות תקינה של מערכת העיכול….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.