קטיפה ורודה

עוגת הקטיפה האדומה התחילה בתור עוגת שוקולד מבוססת קקאו (בניגוד לטובות יותר שמלאות בשוקולד). האגדה מספרת שחומר באבקת קקאו של פעם הגיב עם הסודה לשתיה ליצירת צבע אדום עמוק. בימנו משתמשים בצבע מאכל אדום לאותו אפקט, כי הקטיפה חייבת להשאר בצבע …
טוב, כמובן שלא היה לי צבע מאכל אדום, ורוד תמיד הרבה יותר טוב , לא ?

כוס ורבע קמח ,שלושת רבעי כוס סוכר (שנעדר מהתמונה), חצי כפית אבקת אפייה, חצי כפית מלח וכף גדושה של קקאו נופו כולם ביחד….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.