סופלקי צמחוני

שיטוט קצר בתמונות בנייד שלי הזכיר לי את החופשה הכיפית בכרתים בקיץ האחרון. לצד תמונות שהעידו שזו היתה בעיקר חופשת בטן גב, מצאתי תמונות מהשוק המקומי עם חומרי גלם יחודיים וגם תמונות של מנת סופלקי עוף שאכלנו שם. את מנת הסופלקי החלטתי להפוך לצמחונית ולבריאה יותר. העוף הוחלף בגבינת חלומי, ובמקום הצ׳יפס, שהגישו שם, תיגברתי את המנה עם בצל סגול וזוקיני צלויים והוספתי יוגורט יווני בעל מרקם סמיך 7% שומן. את המנה עטפתי בלאפה שהכנתי, אבל חייבת להגיד שהיא ממש לא בגדר חובה.  אפשר להגיש את הירקות הצלויים עם גבינת החלומי על צלחת ולצקת מעל את היוגורט המתובל בעשבי תיבול, שום ולימון….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.