קרוסטיני גבינת עיזים וריבת תאנים

אני עוד חייבת לכם מתכונים ממסיבת "הגן הקסום" שערכתי לכבוד יום הולדתי ה-34, שחל בנובמבר, והנה אחד מהם. אני אוהבת להגיש finger food במסיבות ואירוחים, והפעם החלטתי לנסות את קונספט הברוסקטות והקרוסטיני – הרבה רושם, מעט עבודה. את המתכון מצאתי בספר המהמם "עונות ברוח". ההכנה, כמובן, ממש פשוטה, ואת האפייה עצמה עשיתי ממש לפני ההגשה […]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: פשוט מבשלת )

סגור לתגובות.