חלה עגולה מבצק שמרים שבועי

מזג האויר הקר מזמין מאפים מבצק שמרים, ואני מזמינה אותכם שוב לנסות את בצק השמרים השבועי. כפי שציינתי קודם, הוא מתאים לא רק להכנת פיצות ופוקצ'ות, אלא למאפים מכל סוג כולל מתוקים. הפעם הכנתי ממנו חלה עגולה וחמודה שיחד עם המתכונים הישנים של פיצה ופוקצ'ה, ומתכון מתוק נוסף שיעלה כאן בקרוב, הופיעו במגזין "לאישה" והביאו לי הרבה נחת J
מכיוון שהתמונות מדברות בעד עצמן, ולי כרגיל אין זמן להרבות במילים, נעבור ישירות למתכון. את ההנחיות המפורטות להכנת הבצק עם הסברים וצילומים צעד-צעד אפשר לראות כאן. מהמרכיבים שאציין בהמשך יוצא בצק במשקל 1700 גרם. להכנת החלה הזו נצטרך רק 400 גרם….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.