רושם בכמה דקות עבודה…

לארוע חגיגי הכנתי עלי בלינצ'ס ממולאים שאותם פרסתי לפרוסות כמו סושי.
העבודה קלה ומקבלים מגש מרשים בכמעט כלום עבודה.


אני השתמשתי בממרח זיתים, פשוט זיתים עם טימין טחונים במעבד מזון
וממרח פטריות, בצל מטוגן עם פטריות מתובל במלח, פלפל לבן ומוסקט וגם אותם טחנתי.


על עלי הבלינצ'ס מרחתי כף ממרח זיתים וכף ממרח פטריות .
שמתי רצועות דקיקות של גזר ועירית וגלגלתי. להכניס למקרר לשעה ואז לפרוס לפרוסות יפות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.