לביבות בטטה,דלעת וגבינה אפויות

בטטה ודלעת הן שילוב אהוב עלי במיוחדהוספתי בצל ירוק ופטרוזיליה
כדי שהכתום לא ישתלט כאן יותר מידי קבלתי מתנובה משלוח של כמה גבינות ובניהן הייתה גבינת חמד 16% שומןפוררתי את הגבינה לתוך תערובת הלביבותהחלק הכי טעים לאחר האפייה
הן פיסות הגבינה שברחו קצת לצדדים והשחימוהלביבות אפויות,כי ככה אני…

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המערוך המקפץ )

סגור לתגובות.