מרק עוף בזול

עם בוא החורף מתחילים לצוץ מתכוני מרק העוף האולטימטיבי. הם מודיעים לך שעליך להשתמש רק בעוף צעיר שלם + 2 כרעי הודו /שורש פטרוזיליה אורגני בלאדי /מי מעיין שנשאבו בידי ילד רך בימים, אחרת זה פשוט לא זה. ויש גם את האובססיה עם מרק צח ושקוף למשעי. אני היחידה שלא מבינה למה אחידות מוחלטת בצבע ומרקם זו תכונה שצריכה לאפיין מרק? למה חתיכות קטנטנות של עוף וירק במרק זה דבר רע? 
כל עוד אתם לא מסתמכים
על זה לטעם……

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: בישול בזול )

סגור לתגובות.