פשטידת בטטה ללא בצק

פשטידת בטטה ללא בצק

מה צריך

חצי קילו בטטה (2 בטטות לערך)

בצל אחד (לא חייבים)

80-100 גר' גבינה בולגרית מלוחה ומפוררת או מגורדת

1 מיכל שמנת חמוצה 9%

2 ביצים

100 גר' גבינה צהובה מגורדת.

הכנה

מחממים תנור ל180 מעלות

מגרדים את הבטטות בפומפיה.

מוסיפים את הגבינות המגורדות , השמנת והביצים.

משמנים תבנית פאי לתנור (עדיף סיליקון).

משטחים את התערובת באופן אחיד . אופים בחום של 180 מעלות כ50 דקות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: לא על האוכל לבדו )

סגור לתגובות.