עוגת פאדג' שוקולד רכה ועסיסית 

לא פעם אני מוצאת את עצמי בעיצומן של ההכנות לשבת, מפעילה את הטלוויזיה על ערוץ האוכל ועושה הפסקת קפה קצרה, בדרך כלל מקבלת רעיונות, ואם פתאום החלטתי להכין משהו מסויים אני משנה את דעתי ומכינה משהו אחר, ככה נוצר מצב שבמקום להכין עוגת שוקולד ובננות מצאתי את עצמי מכינה עוגת פאדג' שוקולד עסיסית, רכה, נמסה בפה ופשוט מדהימה.

ואם תקראו עד סוף המתכון תוכלו לקרוא איך להכין גם סופלה שוקולד מאותה תערובת שתהמם את המשפחה או האורחים.

כי את האמת אין כמו ריחות של אפייה שממלאים את הבית ביום שישי שנייה לפני שנכנסת השבת….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: Romi's Cookies – The best things in life )

סגור לתגובות.