שקשוקת דגים

המקרר הביתי בדרך כלל מאחסן גם שאריות של ארוחות סופהשבוע וכן ארוחות אחרות.
לרוב, הם מושלכים לפח אבל תתפלאו, אפשר להכין מהם מעדנים.

אם יש לכם במקרר שאריות של ארוחת דגים, הם לא יאכזבו אתכם גם בסיבוב השני: שקשוקת דגים.
כל מה שאתם צריכים זה ביצים, פלפל, עגבניות, עשבי תיבול וכמובן דגים ותבלינים. 

ההכנה מאוד קלה וכל מה שצריך לצד המחבת זה לחם שחור שלם, כזה שבוצעים עם הידיים וקדימה לזלול.

לחצו על התמונה למתכון המלא

http://itonochel.com/mag/mag4/#p=65

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.