My Hungarian goulash

את המושג אוכל מנחם הכרתם ?
המנה של הגולאש עם השורשים ההונגריים  תמלא את ביתכם בריחות של בשר לשעות ארוכות ומבשמות של בישול איטי ונימוח .
קצת עבודה על האש ,אבל זה ממלא בתאווה ותשוקה את היושבים בבית ,
האושר המתגלה עם חיוכם של אהוביכם בקערות פשוטות , מלאות בבשר רך נימוח , מחמם ומנחם .

מצרכים :
2 עלי דפנה
פפריקה הונגרית מתוקה ( אפשר גם מעט חריפה , אני מאוד אוהבת נותן למנה קיק)
בצל פרוס
4 שיני שום
4 תפוחי אדמה קלופים
כליטר עגבניות קלופות מרוסקות
חצי קילו בשר בקר קוביות , אני מעדיפה כתף
3 כפות שמן קנולה
3 פלפל אנגלי

Do you know the concept of comfort food ?
The  goulash dish &nb…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: My private chef )

סגור לתגובות.