אנשי המטבח המודרני-פרק 3

קבלו את שחר דבח,בחור נמרץ והיפראקטיבי,בן 27,התחיל דרכו במסה,נלהב גדול של הבישול המולקולרי והיחצ"ן הכי טוב של עצמו.
עוד מימי עבודתו במסה שחר דאג לעניין את עצמו כל הזמן-נרשם לתחרויות,עשה ארוחות פרטיות,טס לסטאז' במסעדת נומה,בזמן שהותו שם התבשרו במסעדה שזכו בתואר הנכסף,המסעדה הטובה בעולם.הוא טס לכנסים ומסעדות בחו"ל ודואג להתעדכן בכל דבר חדש הנעשה בתחום.
לאחר מסה,ירד דרומה למצפה רמון,בכדי להיות השף של מסעדת שה יוז'ין,שבמקביל הוא מגיע לאיזור המרכז ומעביר אין ספור סדנאות מולקולריות.בירושלים הוא פתח גם חנות מולקולרית בה סוף סוף האזרח הקטן יכול לרכוש לו את כל הציוד הנדרש בשביל להשתכלל ולהשתולל איתו בבית.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.