קאפקייקס לימון טבעוניים עם מרנג

הסיפור הזה מתחיל מלימון מסכן שנשכח בעמקי המקרר, ומהסקפטיות שלי. הסקפטיות שאפשר באמת להכין מרנג שווה מנוזל שפעם שחו בו גרגירי חומוס. אקווה פאבה (או ”נוזל קטניות" בלטינית) זה לא דבר חדש. אבל רק עכשיו, בזכות הלימון, הכרחתי את עצמי לנסות אותו, כדי לוודא באופן אמפירי שהוא באמת יכול להחליף חלבון ביצה.
ותקשיבו – זה אשכרה עובד! אבל נתחיל מהתחלה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.