קינוחים חובקי אסיה

לשפים יש בעיה- הם לא אוהבים/יודעים ליצור קינוחים, זה לא מעניין אותם, זה מסבך אותם האובר דיוק. לי אין את הבעיה הזו, אני אוהב להתעסק בקינוחים, לשחק וליצור.
במריפוסה, יחד עם מעיין השף קונדיטורית שלנו, יצרנו קינוח מרתק בטעמים, משהו שבא לי מהשראה בל״ג בעומר, עשינו מדורה עם הילדים, הכנתי לנו צ׳אי חם ונעים, הילדים התמוגגו מהטעם ואחרי זה גם אכלנו דובדבנים ואז עלתה ההברקה, קינוח עם צ׳אי ודובדבנים.
החלק העיקרי בקינוח זהו כדור של מוס נוגט במעטפת שוקולד מריר, שיושב על קרם צ׳אי מסלה מתובל כהלכה, קרמבל קקאו ומעט מלח ים אטלנטי, דובדבנים, טוויל שוקולד לבן עם שברי בצק מקורמל וגלידת נוגט.
קינוח מרשים, טעים ומעניין…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.