מתכון למטבוחה ביתית

מתכון למטבוחה מחומרי גלם טריים בלבד.

חומרים (בערך ליטר של רוטב):
5 עגבניות בשלות
2 פלפלים אדומים
1 פלפל ירוק חריף
1 ראש שום
כף שמן זית
מלח

גרגירי קימל (אופציה)

וכך נעשה:
להרתיח סיר גדול עם מים.
לקלות את הפלפלים על מנת לשרוף את הקליפה. את הקליה ניתן לעשות בתנור, על גריל (יחשמלי או אחר), או על מחבת ברזל יבשה. כדאי לבחור פלפלים בשרניים. הדקים יותר עלולים להשרף יחד עם הקליפה…
להוציא את העוקצים מהעגבניה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: culinati )

סגור לתגובות.