עוגת מוס אגוזי לוז

מזמן לא היה בבלוג שלי מתכון לעוגה טובה,אז הנה לכם אחת כזו!!
טעימה,עם טעם אגוזי מודגש,בקיצור ,חגיגיה לבלוטות הטעם. 
לעוגה:
בסיס בראוניז
מעל שכבת נוגט
על הכל מוס שוקולד  והעוגה מצופה בגנאש.

חומרים לתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ:
לתחתית הבראוניז:
 50 גרם שוקולד מריר קצוץ

 50 גרם חמאה
1 ביצה גדולה (מס' 1 )
100  גרם (1/2 כוס סוכר)
 45 גרם ( 1/3 כוס קמח מנופה)
1/2  כפית אבקת אפייה
2  כפות אגוזי פקאן או מלך קלויים וקצוצים

לשכבת הנוגט:
50  גרם שוקולד חלב קצוץ
 150 גרם נוגט(להשיג בחנויות אפייה מתמחות)
 30 גרם קורנפלקס מרוסקים לפירורים גסים(1/3 כוס)

למוס שוקולד…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.