פלאן חלב קוקוס כשר לפסח

מעולם לא הייתי מודעת לחגים יותר מאשר מאז שהתחלתי
לכתוב את הבלוג. אני רואה את זה ככה: לכותבי בלוג בישול יש אחריות מוסרית
לספק לקוראיהם הנאמנים מתכונים מוצלחים ומעניינים ליום-יום. האחריות הזאת גדלה
והופכת לחובה מוסרית של ממש כשמדובר בחגים, במיוחד החגים שלנו שתמיד קשורים
לאוכל וארוחות משפחתיות בסדר גודל כזה או אחר. על אחת כמה וכמה כשמדובר בפסח – חג
שמחייב תפריט מיוחד ושימוש בחומרי גלם מסוימים שאולי פחות מוכרים ואהובים. בנוסף למודעות
יש את עניין התזמון: על-מנת שתוכלו להכין פלאן טעים, חגיגי ומרשים בערב פסח, אני
צריכה להכין אותו בערך שבועיים לפני כן. שלא תחשבו בטעות שאני מתלוננת!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.