קבבונים עם ירקות

בשר טחון אני מאד אוהבת. קציצות, בולונז, המבורגרים, עם חצילים – אין סוף אפשרויות. פעם מאד אהבתי קציצות, עם ביצה ופירורי לחם, ותפוח אדמה מגורר דק ובצל ופטרוזיליה.


הבשר הטחון (גס…) יצא מהפריזר להפשרה, וכרגיל ידעתי שההחלטה תהיה on the fly – אחרי שאתחיל לקצוץ ולחתוך. 
DSCN0925-1שמתי על השיש עגבניות, כרובית, פלפל אדום, קישוא, בצל, שמן זית, יוגורט, “ירוקת” ותבלינים – והתחלתי לעבוד.
לא בכל מה שהיה השתמשתי, כמובן….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: culinati )

סגור לתגובות.