ביקור ב"יא פאן"

כפודיס מושבע במסעדת טאיזו ובדוכן הראמן מיאזקי, שניהם של השף יובל בן נריה, הקדמתי ללכת למסעדתו החדשה, יא פאן, מסעדה המוגדרת כביסטרו יפני, כמו האיזאקיות הפזורות בכל יפן, מעין בארים עם שתייה ואוכל קטן וטוב, המקביל למסעדות טאפאס ספרדיות או אוזריות היווניות.
ביפן(המדינה, לא המסעדה) קיבלתי חוויה מצוינת באיזאקיה טיפוסית, ישיבה על כסאות בר, בר ארוך המצויד במנדף ריחות על כל זוג כסאות, גריל קטן מוגש לשולחן עליו צורבים את הבשר המשובח שיש ביפן, יחד עם בירה החוויה מושלמת.
אז בארץ אולי אין את הבשר כמו ביפן אבל יודעים לעשות אוכל טוב.
ביא פאן לא ניתן להזמין מקומות טלפונית, פשוט מגיעים, או שמחכים בתור או שלא, כמו…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.