ירקות ממולאים בתנור

מכירים את זה שאתם מחליטים להכין ממולאים ומחליטים להשתמש בסוג אחד, זוקיני או קישוא ואז מתחילים את מלאכת ההכנה למילוי ( שוטפים, חוצים, מוצאים את התוכן) ואז מתחילים לאבד קצת סבלנות ( כי בכל זאת יש עוד מנות להכין..) ועוברים לעגבניות ( כי זה טיפה יותר מהיר ) אך גם שם רוצים להגביר קצב – ואיכשהו זה תמיד נגמר עם פלפלים  (שהם האידיאלים, כמעט מגיעים מוכנים (; ) וכך מתקבלת תבנית של ירקות ממולאים ( גם אם החלטתם להכין רק זוקיני – כמוני (; ) השבוע קיבלתי את אתגר העגבניות של מאסטר שף- כפי שבטח ראיתם בתוכנית בטלווזיה והתלבטתי מה להכין. לבסוף החלטתי להשתמש בשימורי עגבניות, בפחית והרסק של מאסטר שף, …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.