אותו מקרר בגישה כל כך שונה -עוגיות שוקולד צ'יפס ופיסטוקים

אז זהו , גיליתי לכם, מרכיב החודש (כלומר זה שיעשו בשבילו כתבה בשבוע הבא) במנטקה , הוא הפיסטוק , נכון אגוז יקר אבל יפה במיוחד (כל הירוק והורוד הזה , של הפיסטוק המקולף כמובן) ואילן (כן, גם לי יש א' בתור חבר) מת עליהם. לקראת הפרויקט התחלתי לחפש מתכונים ונתקלתי בזה. אז כן, אלו רק עוגיות שוקולד צ'יפס (שאני בטוחה שכבר כתבתי עליהם בעבר) אבל חוץ מזה שעוגיות שוקולד צ'יפס נמצאות יחד עם בראוניז ברשימת – תמיד יאהבו לא תוכלו לפספס, הפעם אני אוהבת את העוגיות האלו ! (ובדרך כלל אני מתעבת עוגיות שוקולד צ'יפס).

המתכון מניב שתי תבניות תנור, כלומר בערך שלושים עוגיות (לא לצופף !…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.