המודרניזציה כבר כאן

modernist cuisine , זו סדרת ספרים מרשימה ביותר שראתה אור בשנה האחרונה,מעין אנציקלופדיה למטבח החדש המאגדת בתוכה הסברים על טכניקות ומכשירים,התעסקות בירקות ובעלי חיים וכנראה זו הסדרה המושקעת ביותר שיצאה אי פעם והכבדה אי פעם(18 ק"ג).
הספר מכיל בתוכו הסברים ומתכונים בשיתוף עם שפים שונים מהעולם השולטים ברזי המטבח החדשני ומגלים את  סודות המטבח שלהם.
קחו לדוגמא את הספר הרביעי בסדרה שבו מתמקדים על טכניקות המטבח החדש-מייצבים,ג'לי,קציפה,ספירה,טכניקת הבישול האיטי ומה אפשר לעשות מביצה שעוד לא עשו איתה.

 בדוגמא הנ"ל מראה איך ליצור צילינדר מחלמון ביצה ע"י בישול בטמפ' נמוכה בתוך שקיק עגל…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.