טארט תפוזים, אגוזי לוז ופרלינה

טארט תפוזים, אגוזי לוז ופרלינהבשבוע האחרון הכנתי שני טארטים שונים בתכלית, שהמשותף לשניהם הוא חומר הגלם המרכזי – תפוזים! ריח של תפוזים הוא ריח של חורף מבחינתי, והטארט הבא הוא ללא ספק טארט חורפי באופיו. קלתית דקיקה של בצק פריך חמאתי, מוס תפוזים ריחני, קראנץ' פרלינה שמתגלה רק בחיתוך, ומעל הכל שאנטיי תפוזים, פלחי תפוזים וקישוטי שוקולד לבן. אם […]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.