מולקולרי להמונים

ציפור קטנה בשם גוגל לחשה לי שהרבה  אנשים ברשת מחפשים מתכונים והסברים על הבישול המוקולרי,בגלל זה קיבצתי בעבר את הפוסט למדריך המתחיל.מעבר לזה,מידי פעם מתעדכנת לה חוברת אינטרנטית וירטואלית שבה מקובצים
 (כמעט)כל הרכיבים והמתכונים שמשמשים תפקיד בבישול המולקולרי,כמו הקסנטן,פקטין,לציטין וכו',ליצירת קציפות רוטטות בשלל שיטות,מייצבים למינהם,ספירות ועוד.

הנה הקישור,תיהנו.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.